Two Cooks - Sfeervol dineren in een stijlvol restaurant
Welkom op onze nieuwe website!
5 Juli 2016
Two Cooks, 10 jaar in 10 gerechten: het verhaal
VIDEO: ‘Ons verhaal’
10 November 2016

10 jaar in 10 gerechten !

10 JAAR IN 10 GERECHTEN

Naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan hebben wij voor u 10 topgerechten geselecteerd en deze in een vernieuwd menu gegoten.
Ontdek dit menu - ter vervanging van het degustatiemenu - van 01/09 tot 09/11. Reserveer online of bel +32 9 328 85 69

HAPJES

2010
Krokant brood Parmigiano
Dip van romesco
Gekarameliseerde pitten

2009
Oester Cuvée Puttaert

2015
Bombe van ganzenlever
Woudvruchten

2007
Paling in ’t groen Two Cooks


MENU

2013
Schotse zalm "gravlax" | Frisse groenten | Bulgur
2015 Carl Loewen - Mosel

2008
Kabeljauw | Grondwitloof
Breydelham | Oude parmezaan
2015 Budureasca - Dealu Mare

2014
Zeetong
Knolselder | Hazelnoot
2014 Principia Mathematica - Penedès

2006
Kalfsvlees | Artisjok
Groene asperge | Saus Valois
2015 Weingut Ernst - Burgenland

2011
Vanille
Yoghurt
Méringue

2012
Chocolade
Granny smith
Groene kruiden

4 GANGEN

47

incl. wijn €61

5 GANGEN

56

incl. wijn €75

6 GANGEN

66

incl. wijn €90

Kaas ipv nagerecht

+ €5

Zoete wijn

+ €7

Deel dit bericht via: