A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I ZUIDERSE SMAKEN €26
TONIJN | FREGOLA | TOMAAT | MINESTRONE €23
VLASWIJTING | NOORDZEEKRAB | ARTISJOK | KROPSLA €23
AARDAPPEL | ARTISJOK | HOEVE EI Veggie €17

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
SCHARTONG | ZEEUWSE MOSSELEN | GRIJZE GARNAAL | JONGE SPINAZIE €30
KONIJNENRUG | PANCETTA | MOZZARELLA | CAPONATA SICILIANA €29
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
TOMAAT | ZUIDERSE SMAKEN | PASTA Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!