A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


ST. – JACOBSVRUCHTEN “CARPACCIO – GEBAKKEN” | BUTTERNUTPOMPOEN | CURRY €26
KALFSZWEZERIK | WITLOOF | CAPPUCCINO €27
BLACK ANGUS | NOORDZEEKRAB | FRIS GEMARINEERDE GROENTEN €24
GAMBA | ZEEUWSE MOSSEL | GOUDBRASEM | PAELLA STYLE €23
UIENSOEP LYONNAISE | GRUYÈRE | OESTERZWAM Veggie €20

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
ROGGEVLEUGEL | AARDPEER | GEZOUTEN KAPPERS €28
FAZANT “BRABANÇONNE” | PETERSELIEWORTEL | HAZELNOOT €29
BLACK ANGUS | PONT – NEUF | FRISSE SALADE | BEARNAISE €32
AARDAPPEL | KNOLSELDER | HERFSTTRUFFEL Veggie €25
 

 

Of bel +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!