A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I SCHORSENEER | MOSTERD €26
ST. – JACOBSVRUCHT | KALFSTONG | PASTINAAK | BOEKWEIT €23
ZEETONG | WITTE KOOL | KREEFT | WATERKERS €24
RISOTTO TRUFFEL Veggie €21

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
KABELJAUW | WITLOOF | ROEREI MET TRUFFEL | KARNEMELK €28
IERS RUNDVLEES | SCHORSENEER | MIMOLETTE | MOSTERD €31
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
WINTERTUIN Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!