A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I BUTTERNUTPOMPOEN €26
ST. – JACOBSVRUCHT | PREI | AARDPEER | CITRUS €23
FAZANT | GRONDWITLOOF | PETERSELIEWORTEL | FINE CHAMPAGNE €23
BOSCHAMPIGNONS | PASTA | BUTTERNUT Veggie €19

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
ROGGEVLEUGEL | KNOLSELDER | PETIT GRIS DE NAMUR €28
HERTENKALF | WORTEL | GEMBER | MAIS €31
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
HERFST IN HET BORD Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!