A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I BLOEMKOOL I HAZELNOOT €26
ZALM GRAVAD LAX | OESTER CUVÉE PUTTAERT | SELDER | BUTTERNUT €21
ST. – JACOBSVRUCHTEN | WORTEL | ANDIJVIE | MALTAISE €23
PASTA | BOSCHAMPIGNONS | PETERSELIE Veggie €19

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
ROGGEVLEUGEL | BLOEMKOOL | HAZELNOOT | PETERSELIE €28
PATRIJS | KERVELWORTEL | WITLOOF | BOSCHAMPIGNONS €29
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
HERFST IN UW BORD Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!