A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I ASPERGE | TUINBONEN | VIN JAUNE €27
GOUDBRASEM | PUNTPAPRIKA | AMANDELEN | AJO BLANCO €22
ZONNEVIS | GROENE KRUIDEN | ARTISJOK BARIGOULE €24
ASPERGES OP ZIJN VLAAMS ANNO 2019 Veggie €19

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
per 2 personen
ZEEBAARS MET DE LIJN GEVANGEN IN ZOUTKORST | LINGUINE | COURGETTE | OLIJFOLIE EXTRA VIERGE
€35 P/P
KALFSVLEES | GROENE BOONTJES | TOMAAT | OLIJF €30
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
LENTE IN HET BORD Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!