A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I WORTEL | PISTACHE €26
ST. – JACOBSVRUCHT | GANZENLEVER | LINZEN | MIZUNA €23
HAANTJE | BROCCOLI | GEKONFIJTE CITROEN €22
RISOTTO TRUFFEL Veggie €22

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
OMBERVIS | WORTEL – BUTTERNUT | MIKAN / M’ HAMSA €39
KALFSVLEES | HUMMUS | GEGRILDE KRIELTJES €31
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
WINTERTUIN Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!