A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €26
KALFSZWEZERIK I FREGOLA | BLOEMKOOL €27
ZEEBAARS | TOMAAT | PAPRIKA | BUFFELMOZARELLA | ZWARTE OLIJF €23
SCHELPJES | LAVAS I RADIJS | APPEL | CEVICHE €22
GROENE ASPERGES GEGRILD | VINAIGRETTE | GROENE KRUIDEN Veggie €20

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
PLADIJS | HAZELNOOT | BLOEMKOOL | GRIJZE GARNAAL | ZOMERTRUFFEL €32
SCHOTS LAM | EIERPLANT | COURGETTE | SAFFRAAN €32
BLACK ANGUS I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
PASTA I ZUIDERSE SMAKEN Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!