A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I BLOEMKOOL I HAZELNOOT €26
OOSTERSCHELDEPALING I GEVOGELTE – OESTER I AARDPEER I SHERRYAZIJN €23
ST. – JACOBSVRUCHTEN | BOEKWEIT | BUTTERNUT | AVOCADO €23
KNOLSELDER | AARDAPPEL | PATER LIEVEN Veggie €20

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
GRIETBOT | PASTINAAK | PREI | LINGUINE | CURRY €29
HERTENKALF | SCHORSENEER | PATER LIEVEN | SAVORAMOSTERD €32
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
HERFST IN UW BORD Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!