A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I FREGOLA I ZUIDERSE SMAKEN €26
OOSTERSCHELDEPALING | BLOEMKOOL | ROMANESCO | ZURING €23
TARBOT | TOMAAT | ZEEKRAAL | BLANKE BOTER €24
LENTE IN HET BORD Veggie €19

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
OOSTERSCHELDEPALING IN’T GROEN | FRISSE KRUIDENSALADE €30
HOEVEKIP | LANGOUSTINE | POLENTA | ERWT | GEKONFIJTE CITROEN €29
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
LASAGNE | COURGETTE | AUBERGINE | PECORINO Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!