A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


St. – Jacobsvruchten carpaccio | knolselder | walnoot €24
Kalfszwezerik | witloof | cappuCcino €27
Schotse zalm | groene linzen | verjus €22
St. – Jacobsvruchten | witloof | champignons €24
Salade linzen | wintertuin Veggie €20

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
Heilbot | yuzu | wortel | warmoes €31
Ibérico "filet – worst – wang" | witte kool | savora €31
BLACK ANGUS | PONT – NEUF | FRISSE SALADE | BEARNAISE €32
Ravioli | champignons | parmezaan Veggie €23
 

 

Of bel +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!