A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I DOOIERZWAM | POLDER AARDAPPEL €26
GRIETBOT | ROMESCO | RUCOLA | PARMEZAAN €23
GILLARDEAU OESTER | SCHOTSE ZALM | ZEEKRAAL | TOM KHA KAI €23
GROENE ASPERGES GEGRILD | VINAIGRETTE | GROENE KRUIDEN Veggie €20

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
per 2 personen
ZEEBAARS MET DE LIJN GEVANGEN IN ZOUTKORST | LINGUINE | COURGETTE | OLIJFOLIE EXTRA VIERGE
€35 P/P
KALFSLENDE | ZWARTE LOOK | BROCCOLI | MADEIRA €30
BLACK ANGUS I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
ZOMER IN HET BORD Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!