A LA CARTE


Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

 

VOORGERECHTEN


LANGOUSTINES | FRISSE GROENTEN | ESCABÈCHE €25
KALFSZWEZERIK I ROMESCO I FREGOLA €26
TATAKI VAN SIMMENTHAL RUND | CHIMICHURRI | VADOUVAN €21
ASPERGES | HOEVE EI OP 62°C | ZEEBRUGSE GRIJZE GARNAAL €22
LENTE IN HET BORD Veggie €19

 

HOOFDGERECHTEN


TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN
€34
ROODBAARS | WORTEL | GROENE OLIJF | FREGOLA | VERJUS €28
LAMSVLEES | ARTISJOK | ROMESCO | TUINBONEN €31
ANGUS BEEF I PONT – NEUF I FRISSE SALADE I BEARNAISE €32
ASPERGES | TUINBONEN | ARTISJOK Veggie €22
 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!