DEGUSTATIEMENU


Op zaterdagavond leggen wij de kaart aan de kant en serveren wij het degustatiemenu.
Bent u met meer dan 6 personen dan vragen wij om te kiezen voor dit degustatiemenu.
Dit menu serveren wij van 11 oktober tot en met 15 november 2017.

ZALM GRAVAD LAX I OESTER CUVÉE PUTTAERT I SELDER I BUTTERNUT (enkel bij 4-gangenmenu)

2016 Albet i Noya - Penedès

ROGGEVEUGEL I BLOEMKOOL I HAZELNOOT I PETERSELIE

2016 Solbri Cortese - Piëmonte

ST. – JACOBSVRUCHTEN I WORTEL I ANDIJVIE I MALTAISE (enkel bij 5-gangenmenu)

2014 Château Du Coing de St.Fiacre - Muscadet Sèvre et Maine

PATRIJS I KERVELWORTEL I WITLOOF I BOSCHAMPIGNONS

2015 De Moya - Valencia

ASSORTIMENT KAAS | Michel Van Tricht

Supplement €10

APPEL | BRIOCHE | ZURING | HOOI

3 GANGEN

44

incl. wijn €58

4 GANGEN

53

incl. wijn €72

5 GANGEN

63

incl. wijn €87

Kaas ipv nagerecht

+ €5

Zoete wijn

+ €7

 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 


Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!