DEGUSTATIEMENU


Op zaterdagavond leggen wij de kaart aan de kant en serveren wij het degustatiemenu.
Bent u met meer dan 6 personen dan vragen wij om te kiezen voor dit degustatiemenu.
Dit menu serveren wij van 16 augustus tot en met 26 september 2018.

VLASWIJTING I NOORDZEEKRAB I ARTISJOK | KROPSLA (enkel bij 4-gangenmenu)

2017 Arva Naturalis - Verdejo

TONIJN I FREGOLA I TOMAAT | MINESTRONE

2016 Fryer’s Cove - Sauvignon Blanc

SCHARTONG I ZEEUWSE MOSSELEN | GRIJZE GARNAAL | JONGE SPINAZIE (enkel bij 5-gangenmenu)

2017 Weingut Jülg - Chardonnay

KONIJNENRUG I PANCETTA I MOZZARELLA I CAPONATA SICILIANA

2015 Mas du Colombel - Syrah | Grenache | Carignan | Mourvèdre

ROOD FRUIT | VENKEL | HUILA CHOCOLADE

ASSORTIMENT KAAS door Michel Van Tricht

Supplement €10

3 GANGEN

44

incl. wijn €58

4 GANGEN

53

incl. wijn €72

5 GANGEN

63

incl. wijn €87

Kaas ipv nagerecht

+ €5

Zoete wijn

+ €7

 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 

Passende wijnen tot en met het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!