DEGUSTATIEMENU


Op zaterdagavond leggen wij de kaart aan de kant en serveren wij het degustatiemenu.
Bent u met meer dan 6 personen dan vragen wij om te kiezen voor dit degustatiemenu.
Dit menu serveren wij van 7 februari 2019 tot en met 27 maart 2019.

ST. – JACOBSVRUCHT I GANZENLEVER I LINZEN | MIZUNA (enkel bij 4-gangenmenu)

2017 Weingut Groiss - Breitenwaida

OMBERVIS I WORTEL – BUTTERNUT I MIKAN | M’ HAMSA

2016 Bon Courage - Robertson

HAANTJE I BROCCOLI | GEKONFIJTE CITROEN (enkel bij 5-gangenmenu)

2016 Weingut Keth “ Saint- Laurent “
Rheinhessen

KALFSVLEES I HUMMUS I GEGRILDE KRIELTJES

2016 Assoluto - Montepulciano

PEER | LAURIER | BABELUTTE

ASSORTIMENT KAAS door Michel Van Tricht

Supplement €10

3 GANGEN

45

incl. wijn €60

4 GANGEN

55

incl. wijn €75

5 GANGEN

65

incl. wijn €90

Kaas ipv nagerecht

+ €5

Zoete wijn

+ €7

 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 

Passende wijnen tot en met het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!