DEGUSTATIEMENU


Op zaterdagavond leggen wij de kaart aan de kant en serveren wij het degustatiemenu.
Bent u met meer dan 6 personen dan vragen wij om te kiezen voor dit degustatiemenu.
Dit menu serveren wij van 26 april tot en met 13 juni 2018.

TATAKI VAN SIMMENTHAL RUND I CHIMICHURRI I VADOUVAN (enkel bij 4-gangenmenu)

2016 Jané Ventura - Penedès

ROODBAARS I WORTEL I GROENE OLIJF | FREGOLA | VERJUS

2017 Agaat Christina - Western Cape

ASPERGES I HOEVE EI OP 62°C I ZEEBRUGSE GRIJZE GARNAAL (enkel bij 5-gangenmenu)

2016 Wittmann - Rheinhessen

LAMSVLEES I ARTISJOK I ROMESCO I TUINBONEN

2015 Domaine Viret - Côtes du Rhône

CHOCOLADE | KUMQUAT | KOFFIE

ASSORTIMENT KAAS door Michel Van Tricht

Supplement €10

3 GANGEN

44

incl. wijn €58

4 GANGEN

53

incl. wijn €72

5 GANGEN

63

incl. wijn €87

Kaas ipv nagerecht

+ €5

Zoete wijn

+ €7

 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 

Passende wijnen tot en met het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!