DEGUSTATIEMENU


Op zaterdagavond leggen wij de kaart aan de kant en serveren wij het degustatiemenu.
Bent u met meer dan 6 personen dan vragen wij om te kiezen voor dit degustatiemenu.
Dit menu serveren wij van 9 mei 2019 tot en met 19 juni 2019.

GOUDBRASEM | PUNTPAPRIKA | AMANDELEN | AJO BLANCO (enkel bij 4-gangenmenu)

2017 Laposa - Olaszrizling

ASPERGES | BUIKSPEK | TUINBONEN | VIN JAUNE

2018 Hirsute
Sémillon - Sauvignon - chenin

ZONNEVIS | GROENE KRUIDEN | ARTISJOK BARIGOULE (enkel bij 5-gangenmenu)

2017 Ferk - Chardonnay

BLACK ANGUS | GROENE BOONTJES | TOMAAT | OLIJF

2017 Edgebaston - Cabernet Sauvignon

AARDBEIEN | ZURING | WITTE CHOCOLADE | RIJST

ASSORTIMENT KAAS door Michel Van Tricht

Supplement €10

3 GANGEN

45

incl. wijn €60

4 GANGEN

55

incl. wijn €75

5 GANGEN

65

incl. wijn €90

Kaas ipv nagerecht

+ €5

Zoete wijn

+ €7

 

 

OF BEL +32 9 328 85 69

 

Passende wijnen tot en met het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!