DEGUSTATIEMENU


Op zaterdagavond leggen wij de kaart aan de kant en serveren wij het degustatiemenu.
Bent u met meer dan 6 personen dan vragen wij om te kiezen voor dit degustatiemenu.
Dit menu serveren wij van 17 oktober 2019 tot en met 27 november 2019.

BLACK ANGUS | NOORDZEEKRAB | FRIS GEMARINEERDE GROENTEN (enkel bij 4-gangenmenu)

2018 Haute Cabriere
Pinot Noir | Chardonnay

GAMBA | ZEEUWSE MOSSEL | GOUDBRASEM | PAELLA STYLE

2018 Volador Josep Grau
Garnacha | Macabeo

ROGGEVLEUGEL | AARDPEER | GEZOUTEN KAPPERS (enkel bij 5-gangenmenu)

2017 Weedenborn
Chardonnay

FAZANT “BRABANÇONNE” | PETERSELIEWORTEL | HAZELNOOT

2017 Campi Valpolicella
Corvina | Rondinella | Croatina

APPEL | CRÈME BRÛLÉE | BRETOENS ZANDDEEG


ASSORTIMENT KAAS door Michel Van Tricht

Supplement €10

3 GANGEN

45

incl. wijn €60

4 GANGEN

55

incl. wijn €75

5 GANGEN

65

incl. wijn €90

Kaas ipv nagerecht

+ €5

Zoete wijn

+ €7

 

 

Of bel +32 9 328 85 69

 

Passende wijnen tot en met het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!