Two Cooks, 10 jaar in 10 gerechten: het verhaal
VIDEO: ‘Ons verhaal’
10 November 2016
TwoCooks-Nieuwsbericht-Egmonttasting Zottegem
Egmonttasting | 17 september 2017
13 Juli 2017

Traiteurmenu: Kerst & Oudjaar 2016

HAPJES

€8 P.P.

Oester Cuvée Puttaert I zeealgen I yuzu
Zwarte olijf I parmesaan
Gemarineerde zalm I specerijen I savora
Breydelham I peterselie I zuurdesem

EXTRA €6/200GR

Home made gekarameliseerde zonnebloem- en pompoenpitten

VOOR BIJ DE APERITIEF
Oesters natuur Cuvée Puttaert N°3

€12/6 STUKS - €22/12 STUKS - €40/24 STUKS


KOEKJES

€4 P.P.

Lolly chocolade I hazelnoot
Financier cappucino
Duindoornbes I passie
Macaron chocolade


EXTRA €7/100GR

Home made pâte de fruits
van kweepeer en passievrucht


MENU

€55 P.P.

Ganzenlever I Mangalica ham I sjalot € 15
Grietbot I pastinaak I boschampignon € 15
Hertenkalf I butternutpompoen I knolselder I Fontina € 20
Bûche Belle Hélène: peer - amandel - chocolade € 5

SUPPLEMENTAIR GERECHT € 15
Halve kreeft gegrild I gesmolten tomaat I kruidenboter

HUISGEMAAKT BROOD € 2,5
Meergranen I zwarte woud (200g)

UW BESTELLING
Kerst: bestellen vóór 21/12. Afhalen op 24/12 van 14u-17u.
Oudjaar: bestellen vóór 28/12. Afhalen op 31/12 van 14u-17u.

Vraag vrijblijvend naar onze passende wijnen voor bij jullie feestdiner.
Alle gerechten uit het menu zijn afzonderlijk verkrijgbaar.


PADDESTRAAT 5
9620 ZOTTEGEM (VELZEKE)
+32 9 328 85 69