TwoCooks-Nieuwsbericht-Egmonttasting Zottegem
Egmonttasting | 17 september 2017
13 Juli 2017

Traiteurmenu: Kerst & Oudjaar 2017

VOOR BIJ HET APERITIEF

€10,00 P.P.

Ganzenlever I brioche I witte pens I appel
Omelet I gerookte zalm I haringkaviaar
Knolselder I gezouten pinda
Patatas bravas

€6,00/200GR

Home made gekarameliseerde zonnebloem- en pompoenpitten

€12,00/6 STUKS - €22,00/12 STUKS - €40,00/24 STUKS

Oesters natuur Cuvée Puttaert N°3

MENU

€55,00 P.P.

Noordzeekrab I St-Jacobsoester I krokante groenten € 15,00
Zeetong I spinazie I bloemkool € 15,00
Hertenkalf I pastinaak I grondwitloof I poivradesaus € 20,00
Donkere chocolade I citrusvruchten I hazelnoot € 5,00

SUPPLEMENTAIR GERECHT € 17,50
Halve gegrilde kreeft I gesmolten tomaat I kruidensalade

HUISGEMAAKT BROOD € 2,50/STUK
Meergranen I zwarte woud (200g)

VOOR BIJ DE KOFFIE

€6,00/100GR

Pâte de fruits
Macaron chocolade
Amandelkoekjes


UW BESTELLING
Kerstavond: bestellen vóór 21/12. Afhalen op 24/12 van 14u-16:30u.
Oudejaarsavond: bestellen vóór 28/12. Afhalen op 31/12 van 14u-16:30u.

Vraag vrijblijvend naar onze passende wijnen voor bij jullie feestdiner.
Alle gerechten uit het menu zijn afzonderlijk verkrijgbaar.


PADDESTRAAT 5
9620 ZOTTEGEM (VELZEKE)
+32 9 328 85 69